Forum

Medlems Forum for meddelelser og debat

 

stereopiger 400

Adgang til Forum

Det giver adgang til allerede skrevne indlæg samt til at kommentere disse. Hvis du vil skrive nyt indlæg, er der link nederst i hovedet. Man skal være logget ind for at kommentere andres indlæg.

Nyt indlæg

Direkte adgang til nye indlæg kan ske her. Indlæg skal skrives med en editor, hvortil I har adgang som “forfatter” via jeres password, Vejledning nedenfor

 

For at få adgang til Forum skal man være medlem af Selskabet. Man bliver oprettet af webmasteren. Det kræver, at man fremsender pr. email en anmodning, som indeholder angivelse af det password, der ønskes brugt. Man kan let skifte password eller lave et nyt, hvis man har glemt det gamle, men webmaster kan ikke uden videre finde det gamle. Alle tal og bogstaver er tilladt. Koden skal minimum være 6 karakterer, programmet vil gerne have et meget længere.
Du kan godt bruge underscore og enkelte andre special-tegn, men ikke alle.

På grund af de af EU bestemte forordninger om beskyttelse af persondata, er vi nu forpligtet til at gennemgå listen over brugere regelmæssigt og ved denne gennemgang slette personer som af den ene eller anden grund ikke er medlem af Selskabet. Finder du, at du uretmæssigt er blevet slettet, bedes du rette henvendelse til webmasteren! Klik her for mail til webmaster

Vejledning i brug af Forum.

Det nye program til bloggen er WordPress, hvor I har forfatterrettigheder. Dvs at I kan skrive, rette og slette i egne indlæg. I kan generelt kommenterer alles indlæg også de gamle, hvis I er logget ind.


Adgang til Forum har som nævnt alle medlemmer. I skal som nævnt oprettes af webmaster, som skal bruge dels mail adresse dels et password. Indlogningsiden er meget bedre nu, det er klart, hvor man skal klikke. Det besværlige er, at nye indlæg skal laves i en editor.

I kommer nemmest til selve “Forum” via siden ”Forum” i hoved menuen. Når I så kommer frem til Forumsiden, kan I vælge enten “Adgang til Forum” eller ”Nyt indlæg” (se ovenfor). Hvis I vælger den første, kan I også komme til ”Skrive nyt indlæg” ved linket nederst i hovedet.Editoren:

I skal skrive nyt indlæg i denne editor. Når I åbner, står den parat til, at I kan gå løs. Der skrives i midten og man kan formen teksten på sædvanlig måde. Når I har musen over teksten, kommer redigeringsmulighed frem bl.a. at indsættes billeder. Den kategori, som indlægget skal tilhøre, vælges til højre med en drop down menu. Indlægget er bygget op i blokke. En blok udgør indhold mellem hvert linjeskift. Når I mener, at indlægget er færdig, kan I få et ”prøvetryk” at se ved at klikke på Forhåndsvis i øverste højre hjørne. Når I er tilfreds, klikker I på knappen ved siden af Udgiv…Når indlægget er udgivet, kan I i øverste menu vælge Vis hvorefter I føres til selve blogsiden med det nye indlæg.Ens eget indlæg kan efterredigeres ved at vælge linket Rediger på blogsiden under indlægget, hvorved du flyttes over i Editoren, hvor dit indlæg nu står klar til redigering.