Billedsamling

 

Billedpræsentationer

Denne side er under opbygning og har endnu ikke fundet den endelige udformning. Billedgalleriet indeholder bl.a. et eksperimentelt album og et album med Leif Hammelevs stereoskopbilleder. Der er ingen kommentarer e.c..

Vi har februar 2015 kunnet udvide samlingen med 7 albums af Flemming Berendts samling, som Jesper med stor tålmodighed har skannet. Her er der heller ikke  kommentarer.

Der er for tiden følgende billedserier:

For tiden er det kun webmaster som kan oploade nye billeder og redigere, men alle kan se de 12 albums. Senere håber vi at få tilføjet kommentarer. Billeder kan downloades

Til ihukommelse af Danmarks Fotomuseum engang i Herning for tiden i kasser på et lager, har vi lavet et album med optagelse som Niels Resdahl Jensen tog i 2016.

NB: Husk at der i de fleste browsere kan laves hel skærm næsten uden menuer ved tryk på F11 tasten. Gentryk får almindelig skærm frem igen. Størrelsen af billeder kan øges ved gentagne tryk CTRL tast og + tast,  formindskelse er CTRL tast og – tast
 

Lille vejledning til serier.

Hver serie starter med en introside, hvor grafik til styring forklares og der skal vælges en visningstid fra 1 sek til 60 sek. Man kan vise billeder på 2 måder:

  1. Manuelt dvs man stepper vha ikoner gennem serien.
  2. Automatisk visning startende med 1. billede indtil sidste. Det er her visningstiden skal bruges.

De fleste billeder er skaleret ned for at kunne være på skærmen, men den fulde størrelse af billedet er grundlaget for dette. Derfor ved højre klik på billedet (visning manuelt 1.) kan man vælge download/gemme. Man får her et billede i den fulde størrelse!

Scroll to Top