DFS persondatapolitik

Persondatapolitik

Som du sikkert allerede har hørt og set mange gange, træder de nye regler vedr. persondata i kraft den 25. maj 2018. Dine data har hele tiden været sikre hos os, og den primære ændring efter 25. maj 2018 er derfor, at du får større indblik i, hvilke data vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Det kan du læse om her:

Persondatapolitik for Dansk Fotohistorisk Selskab
GDPR er EU’s nye persondataforordning (General Data Protection Regulation), der som sådan er en del af de regler, der skal overholdes i Danmark, og den gælder for både firmaer og foreninger, der på den ene eller den anden måde behandler – dvs. opbevarer og benytter – persondata.
”Persondata” betyder alle informationer i relation til en identificeret og identificerbar fysisk person. De inkluderer data om fx kulturelle, økonomiske og sociale oplysninger.
GDPR pålægger os at beskytte persondata via organisatoriske, administrative og tekniske tiltag og denne beskyttelse skal dokumenteres.
Dansk Fotohistorisk Selskab behandler data vedr. dig. Dvs. vi opbevarer data om dig, for at kunne opfylde vores formål som forening. Det sker passwordbeskyttet hos selskabets kasserer.

Vi behandler data vedr. dit navn, adresse, telefon, e-mail og dine kontingentforhold.

Vi udveksler dine navne og adresseoplysninger med vores distributør, så vi kan sende Objektiv ud til dig.

Vi opbevarer din mailadresse, så vi kan sende dig information. Desværre har vi kun e-mail adresser på ca. 1/3 af vores medlemmer.

Vi videregiver ikke medlemslister til tredjemand.

Hvis du er oprettet som bruger af ”Forum” selskabets blog, har du ud over navn og mailadresse opgivet et password. Dette password er kun kendt af Selskabet i oprettelsessituationen og gemmes ikke hos os.

Når du melder dig ud bliver dine oplysninger slettet hos os. Adgang til ”Forum” vil også blive ophævet. Dvs. at du i tilfælde af en evt. genindmeldelse må give os alle relevante kontaktoplysninger på ny og at du vil få et nyt medlemsnummer.

Okay, hvad skal du så gøre i den anledning?
Ingenting. Vi vil anse disse vilkår for at være accepteret automatisk af dig, hvis du helt enkelt fortsætter dit medlemskab af Selskabet.

Med venlig hilsen
Dansk Fotohistorisk Selskab

 

Scroll to Top